Απο το σταρι στο ψωμι

Από το στάρι στο ψωμίΈνα βιβλίο γνώσης για να θυμηθούμε πώς παράγεται ένα από τρία βασικά στοιχεία της Αγίας Τριάδας της Μεσογειακής Διατροφής (ψωμί, λάδι, κρασί).

Παραδοσιακός τρόπος παραγωγής, σύγχρονα μέσα, το ψωμί στον πολιτισμό, το ψωμί και τα δημητριακά που θρέφουν τον κόσμο, το πρόβλημα της πείνας, και άλλα ζητήματα με οδηγούς μια φέτα ψωμί τοστ και ένα στάχυ.

 

 


Το βιβλίο έχει συμπεριληφθεί στον σάκο του προγράμματος «Βιβλία σε ρόδες».

Συμπεριλαμβάνεται στα βιβλία που ξεχώρισε το Bookbook το 2010!

Και στον κατάλογο της Ελευθεροτυπίας.

Δείτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με βάση το βιβλίο και άλλες σχετικές πηγές.

κόκκος σταριού

Κόκκος σταριού, Έργο της Βάνας Ξένου, από την έκθεση στον Εθνικό Κήπο


Biblionet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s